Oferta : aeroportul timisorean /Client: Imotrust


INDOOR airport adv

Mereu in cautare de publicitate targetata, compania Imotrust de la Arad ne-a solicitat extinderea afisajului din aeroportul timisorean si spre sosirile externe, pe langa cele doua panouri din sala celor interne. Astfel, chiar daca tarifele sunt net superioare fata de celelalte variante publicitare tip panotaj (metrul patrat fiind undeva in jurul sumei de 150 Euro), locatiile alese cu grija dau rezultatele scontate.

O alta varianta de marketing direct targetat este si Revista Carpatair Magazine, daca este sa ramanem in jurul aeroportului, revista de business distribuita gratuit pe cursele nationale si internationale ale companiei. Si in acest caz tarifele nu sunt deloc mici, insa revista reuseste sa plaseze reclama in bratele clientului scontat daca se urmareste acest target, cum a fost si in cazul clientului nostru, care a apelat la contractarea a cate doua pagini succesive, pentru a mari impactul si procentul de retinere a mesajului vizualizat in aceasta campanie.

In aeroport mai exista posibilitatea promovarii prin difuzarea de videoclipuri pe reteaua de plasme (din barurile si salile de asteptare), mesaje proiectate laser, afisajul pe doua schele dubla fata a cate 100 mp fiecare amplasate la intrarea in aeroport si, nu in ultimul rand, prin intermediul panourilor publicitare tip bilboard 6x3m sau steguletele verticale easy change 2,3 x 0,8m de pe stalpii de iluminat amplasate pe marginea drumului care leaga aeroportul de DN6 sau E70 (Calea Lugojului).

Puteti primi rapid o oferta completa „Aeroportul International Henri Coanda” trimitand o cerere la adresa office@westsidemedia.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: